GENOPSLAG
Eriksen Arkitekter M.A.A i Aarhus C søger bygningskonstruktør til projektering 

Eriksen Arkitekter M.A.A. er en travl tegnestue hvor mange spændende, nye projekter snart skal realiseres. Derfor søger vi en ambitiøs og selvstændig bygningskonstruktør. Gerne med projekteringserfaring, men det er ikke et krav.

Vi vægter højt, at du:

– har god byggeteknisk forstĂĄelse
– kan projektere i Revit
– er selvdisciplineret
– er effektiv og samarbejdsvillig

Lidt om tegnestuen:
Vi har tegnestue i hjertet af Aarhus, og er 12 medarbejdere i et uformelt miljø med vide rammer og udviklingsmuligheder, for den der griber bolden.

Den arkitektoniske kvalitet vægtes højt. Vi gĂĄr ikke pĂĄ kompromis med resultatet, og du vil derfor ikke finde “stangarkitektur” af dĂĄrlig kvalitet i vores portefølje. Vi laver hverdagsarkitektur, der kan tĂĄle at blive brugt og set.

Vi bruger Revit og Microsoft Office, og arbejder med projektudvikling, skitsering, projektering og udførelse af hovedsageligt boligbyggeri og detailbutikker. Medlem af Danske Arkitektvirksomheder.

Jobstart snarest muligt. Arbejdssted: Aarhus C.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Samtaler afholdes løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt til job@eriksengroup.dk.

For yderligere informationer kontakt Freddie Eriksen tlf. nr. 4053 8911

Ansøgningsfrist: 25. maj 2021

Søger du job?

Vi er altid på udkig efter kompetente og dedikerede arkitekter og bygningskonstruktører.

Brænder du for faget – og har du lyst til at være en del af holdet, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning med dit CV:  job@eriksengroup.dk