Historie

I 2000 blev Eriksen Group etableret og fungerer som den samlende paraply for Eriksen Arkitekter M.A.A., der blev etableret i 1985, Eriksen Entreprise A/S, Eriksen Projektudvikling A/S samt Eriksen Development. De tre selskaber i Eriksen Group samt dertil knyttede selskaber ejes og ledes af direktør Freddie Eriksen, arkitekt M.A.A.

Etableringen af Eriksen Group har haft det formål at forene de vigtigste kompetencer indenfor design, arkitektur, projektudvikling, byggeri og ejendomsbesiddelse under samme tag og styrke samarbejdet mellem byggeriets interessenter. Virksomheden har udviklet sig fra at arbejde med traditionelle arkitektoniske opgaver til i dag at kunne tilbyde helhedsløsninger samt individuelle løsninger i alle byggeriets faser.

Eriksen Group kan sammensætte teams, der løser opgaver indenfor projektudvikling, finansiering, programmering, projektering, byggeledelse, byggeadministration, fag- og hovedentreprise samt ejendomsbesiddelse.

Visioner

Med mere end 30 års erfaring har Eriksen Group et solidt fundament for gennemførelse af alle byggeriets faser. Gennem alle årene har vi haft det mål for øje, at højne arkitekturen og byggeriets kvalitet og bæredygtighed til det mest optimale niveau og samtidig give bygherren den mest fordelagtige løsning.

Vores bygninger skal forblive værd at kigge på mange år ud i fremtiden, derfor er valg af materialer i nordisk kvalitet meget vigtigt. Bygningerne skal patinere smukt og arkitekturen skal afspejle en tidsløs formgivning.

Vi har ikke et mål om at være med på en ny trend, men vi har et mål om at stå ved og være stolte af den arkitektur vi skaber.